preskoči na sadržaj

Obrtnička škola Osijek

Login
Kalendar
« Kolovoz 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji

Dokumenti za prikaz
Oglasna ploča
Anketa
Zainteresirani ste za upis u Obrtničku školu Osijek?
Korisni linkovi

 

Potražite nas na


Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 3. 2013.

Ukupno: 162362
Ovaj mjesec: 963
Ovaj tjedan: 31
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
UPUTE UČENICIMA O POHAĐANJU VIRTUALNE NASTAVE
Autor: Maja Zorić, 17. 3. 2020.

Upute se ne odnose na učenike koji se školuju za pomoćna zanimanja.

Od srijede 17. ožujka, nastava će se održavati u virtualnim učionicama mreže Yammer, prema rasporedu koji će biti objavljen na stranici škole. Učenici neće imati praktičnu nastavu nego samo teorijsku nastavu svaki tjedan.

Kako će se provoditi nastava?

Nastavnici će zadati određene zadatke i aktivnosti za nastavno gradivo koje je po planu i programu. Zadaci će biti postavljeni u Yammeru svaki dan od 9 sati. Učenici će zadatke i aktivnosti izvršavati u skladu s nastavnikovim uputama. Nastavnici će za rad i sva pitanja biti dostupni, osim na Yammeru, i putem Vibera, facebooka, mobitela, emaila (kako se s vama dogovore). Učenici su dužni kontaktirati one svoje nastavnike koje bi taj dan imali po rasporedu, preko mreže Yammer (ili ako to nije moguće, na neki drugi dogovoreni način). Učenici će to učiniti tako što će nastavniku dati povratnu informaciju koja je tražena u zadatku, ili traženjem daljnjih uputa ako nešto nije jasno. Učenici zadatke ne moraju riješiti u realnom vremenu kada bi po rasporedu trebali biti u fizičkoj učionici, nego tijekom dana. Učenici su dužni svaki da ispuniti sve zadane obaveze.

Što ako se ne možemo prijaviti  na Yammer?

Ako učenici imaju poteškoća s prijavom u sustav tijekom dana, moraju se u nekom trenutku javiti predmetnom nastavniku ili razredniku preko poruke, Vibera, facebooka, maila… Ukoliko se učenik tijekom cijelog dana ne javi na neki od mogućih načina i ni na koji način ne sudjeluje u radu, njegovo će se nejavljanje smatrati izostankom kojeg će moći pravdati samo roditelj pozivom razredniku.

Nastavnici će zadatke za svaki dan ostaviti i na stranicama škole.

Materijali će se nalaziti na linku http://ss-obrtnicka-os.skole.hr/razmjena/dokumenti

Mogu li dobiti neopravdani sat?

Ako učenik tijekom cijelog dana neopravdano nije izvršio svoje obaveze i nije se javio nastavniku ili razredniku, dobit će neopravdane sate.

Mogu li zaraditi odgojnu mjeru?

U virtualnim učionicama vrijede ista pravila ponašanja kao i u školi te ista pravila za dobivanje odgojnih mjera zbog neprimjerenog ponašanja.

Hoće li biti ocjena?

Tijekom slijedeća dva tjedna nema provjeravanja znanja za ocjenu, ali će se aktivnost i sudjelovanje u virtualnoj nastavi vrednovati i svakako će utjecati na završnu ocjenu iz predmeta.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju